Tijdlijn maken Word

Een tijdlijn kun je voor verschillende dingen gebruiken

microsoft wordStel dat je moet solliciteren dan kun je i.p.v. een geijkt cv ook een tijdlijn maken in Word waar al je werkervaring chronologisch wordt weergegeven. Een tijdlijn als CV. Het is niet zo moeilijk om een tijdlijn te maken in Word. Je maakt gebruik van de symbolen, en zorgt dat je verschillende strepen op de lijn zet, waaronder en waarboven je jaartallen bijvoorbeeld kunt invoegen om aan te geven wat wanneer gebeurd is.

Op deze manier kun je prima een curriculum vitae maken op een originele manier. Je kunt je gemaakte tijdlijn nog zelf inkleuren en er bijvoorbeeld plaatjes of foto’s aan toevoegen. Door een tijdlijn te maken in word in plaats van een standaard CV, val je meer op.

Ook als je je reflectieverslag van je stage aan ’t maken bent is het waardevol om een tijdlijn toe te voegen om deze wat te stofferen. Jouw dagen, jouw evolutie – het kan er allemaal zoveel mooier uitzien.

Een tijdlijn voor school

Je kunt ook een tijdlijn maken in Word voor bijvoorbeeld geschiedenis op school. Dat is super handig, omdat je op die manier je jaartallen en de gebeurtenissen goed leert. Vooral als je zelf een tijdlijn gaat maken in Word werkt het beter dan wanneer je er een leest van een ander.